Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Εκπροσώπηση της Κυβέρνησης από τον ΥΦΥΠΕΞ Μ. Μπόλαρη, στην απονομή του «Χρυσού Αριστοτέλη» στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος

Εκπροσώπηση της Κυβέρνησης από τον Υφυπουργό Εξωτερικών Μάρκο Μπόλαρη, στην απονομή του «Χρυσού Αριστοτέλη» με τον οποίο τιμήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, Αναστάσιος, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις του Υφυπουργού Εξωτερικών Μάρκου Μπόλαρη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την απονομή του «Χρυσού Αριστοτέλη» στον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, κ.Αναστάσιο:

«Τιμάται σήμερα μία εξέχουσα προσωπικότητα της Ορθοδοξίας, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων και πάσης Αλβανίας, κ.Αναστάσιος. Πρόκειται για μορφή, η οποία δεν διέπρεψε και δεν διαπρέπει μόνον στην επιστήμη και τη θεολογία, αλλά με τη δουλειά του και στην Εκκλησία της Ελλάδος -στην αποστολική Διακονία- και στην Αφρική –στην Ιεραποστολή, αλλά τα τελευταία 30 χρόνια στην Αλβανία έχει γράψει εξαιρετικά κεφάλαια στη σύγχρονη εκκλησιαστική ιστορία»

 aristotelis1 aristotelis3   aristotelis2

 
 
 
 

ΑρχείοΝέων