Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Επίσκεψη σε βιολογικό αγρόκτημα - Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκου Μπόλαρη με το Προεδρείο της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών στην Επανωμή Θεσσαλονίκης

Με το προεδρείο της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Β. Ελλάδας συναντήθηκε στην Επανωμή Θεσσαλονίκης οΑναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης επισκεπτόμενος το βιολογικό αγρόκτημα της Προέδρου της Ένωσης Αγροτών Βιοκαλλιεργητών, Χρυσούλας Σκορδίτη. Ξεναγήθηκε τόσο στις θερμοκηπιακές όσο και στις υπαίθριες βιολογικές καλλιέργειες της ντομάτας, αγγουριού, πράσου, κρεμμυδιών, ρεπανιών, άνηθου κ.α.

Με την παρουσία και του Αντιπροέδρου της Ένωσης, κ. Νικολάου Ιωάννου και μελών η ενημέρωση για την Βιολογική καλλιέργεια, τις προκλήσεις και τα προβλήματα της, επεκτάθηκε σε συνεργασία σχετικά με την έκδοση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης σχετικά με την λειτουργία των Αγορών Παραγωγών. Το Προεδρείο της Ένωσης κατέθεσε τις απόψεις των βιοκαλλιεργητών τόσο επί του θέματος, όσο και πάνω στις δυνατότητες βελτίωσης του πλαισίου λειτουργίας των αγροτουριστικών μονάδων και επιχειρήσεων αναδεικνύοντας την πρόκληση που συνιστά για τη χώρα η ύπαρξη των βιολογικών αγροτουριστικών μονάδων.

ΑρχείοΝέων