Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Επίσκεψη της Χ. Παλιαδέλη στο Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας και Βόλβης

Η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω», καθ. Χρυσούλα Παλιαδέλη, μαζί με τον Υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Αδάμ Δράγα, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Φορέα Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας και Βόλβης, όπου συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του ΔΣ, κ. Δήμητρα Μπόμπορη, επικ. καθηγήτρια του ΑΠΘ, και τον Υπεύθυνο του Φορέα, κ. Μάριο Αστερίου, οικονομολόγο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τους υπευθύνους σχετικά με τη λειτουργία, τις δράσεις, τη χρηματοδότηση αλλά και τα προβλήματα του Φορέα Διαχείρισης.

Σε συνέχεια της συνάντησης η κ. Παλιαδέλη δήλωσε: «Ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνών Κορώνειας και Βόλβης λειτουργεί υποδειγματικά, συμβάλλει στην αποφυγή υποβάθμισης της προστατευόμενης περιοχής διασφαλίζοντας τη βιώσιμη διαχείρισή της και έχοντας ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών. Η συνεργασία με την περιφερειακή διοίκηση θα συμβάλει στην άρση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και θα αναδείξει τις καλές ευρωπαϊκές πρακτικές που θα επιτρέψουν τη διεύρυνση των δράσεων του φορέα».

ΑρχείοΝέων