Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Previous Next

Επίσκεψη του Μάρκου Μπόλαρη στο Νοσοκομείο Παπανικολάου

To Νοσοκομείο Παπανικολάου επισκέφτηκε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου ο Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης.
Στη συζήτηση επί των οικονομικών και των λειτουργικών θεμάτων, που έλαβε χώρα στο κτίριο της Διοίκησης με τον Διοικητή και Αναπληρωτή Διοικητή του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου» και τη συμμετοχή των Διευθυντών της Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Τεχνικής Υπηρεσίας, ο κ. Μπόλαρης ενημερώθηκε εκτενώς, σχετικά με τα σημερινά δεδομένα του Νοσοκομείου. 

Συγκεκριμένα, ο Διοικητής Κωνσταντίνος Εμμανουηλίδης αναφέρθηκε στην κτιριακή υποδομή, τον υπάρχοντα εξοπλισμό, καθώς και στις υφιστάμενες ανάγκες. Παρουσίασε αναλυτικά τις κλινικές του Νοσοκομείου δίνοντας έμφαση σε εκείνες που είναι μοναδικές στη Θεσσαλονίκη, αλλά και στη Βόρειο Ελλάδα για τις υπηρεσίες που παρέχουν. Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί στην επάρκεια του ιατρικού προσωπικού στη μορφή με την οποία λειτουργεί σήμερα το Νοσοκομείο και γενικότερα στη διάθεση προσφοράς του συνόλου του προσωπικού που είναι ιδιαίτερα αξιόλογη. Ο Μάρκος Μπόλαρης εξέφρασε το ενδιαφέρον και την εκτίμησή του για την εικόνα που επικρατεί σήμερα σε ένα Νοσοκομείο του μεγέθους του "Γ. Παπανικολάου" συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι βρίσκεται εκτός πόλης. Επεσήμανε ότι "έχουμε υποχρέωση έκφρασης ευγνωμοσύνης στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για τους ανθρώπους που τιμούν την υπέρτατη ανάγκη του πολίτη, την ανάγκη για Υγεία".

Στη συνέχεια, ο κ. Μπόλαρης επισκέφτηκε την Θωρακο-Καρδιοχειρουργική, την Καρδιολογική, την Α΄Ορθοπεδική Κλινική ΑΠΘ, τη Νευροχειρουργική Κλινική και τη Β΄ΜΕΘ όπου για το ιδιαίτερο έργο τους ενημερώθηκε από τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, Γεώργιο Δρόσο και από τους Διευθυντές των κλινικών αντίστοιχα.

ΑρχείοΝέων