Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Φάρμακο για την αρρώστια θέλει ο Μπόλαρης…

Τη δική του άποψη για τον «ασθενή» και το «φάρμακο» με το οποίο επιχειρείται να «σωθεί» η Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, καταθέτει λίγους μήνες πριν τις περιφερειακές εκλογές ο ανεξάρτητος βουλευτής και πιθανότατα υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης.


Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TVS, υποστήριξε πως ο λόγος για την αγωνία των πολιτών πηγάζει από το ότι η συνταγή που επιβλήθηκε και επιβάλλεται στη χώρα, ως συνταγή της γερμανικής δεξιάς για το πώς μπορούν να λυθούν τα προβλήματα της Ευρώπης, προσθέτει προβλήματα στην Ελλάδα, ενώ εκείνη από την πλευρά της δεν έχει αντιπρόταση ανάπτυξης και οικονομίας.

«Είναι πέντε χρόνια τώρα στα οποία η χώρα συζητάει ότι το μεγαλύτερο πρόβλημά της ήταν το εξωτερικό δημόσιο χρέος, από το οποίο απορρέουν τα μνημόνια και τα αντιμνημόνια. Η πολιτική αυτή συνεχίζεται μέχρι και σήμερα – βέβαια η λέξη πολιτική μέσα σε εισαγωγικά – διότι μιλάμε για μία κακή διαχείριση», λέει, καταθέτοντας τη δική του, διαφορετική άποψη. «Θεωρώ πως το δημόσιο χρέος, το εξωτερικό δημόσιο χρέος, είναι ένα σύμπτωμα. Είναι όπως ο πυρετός, που μας στέλνει μηνύματα ότι υπάρχει αρρώστια. Εμείς λοιπόν για την αρρώστια δεν συζητούμε, αλλά μόνο για τον πυρετό, δηλαδή συζητούμε μόνο για το εξωτερικό δημόσιο χρέος. Τη στιγμή που η συζήτηση που θα έπρεπε να είναι ανοιχτή στην ελληνική κοινωνία αφορά την ίδια την αρρώστια, που προξενεί τον πυρετό!», είπε, μιλώντας για κατάρρευση του παραγωγικού τομέα της χώρας, ζητώντας απαντήσεις για το πώς θα ανασυγκροτηθεί η πραγματική οικονομία, η παραγωγική βάση, ο πρωτογενής τομέας, ο αγροτικός, ο κτηνοτροφικός κ.ο.κ

ΑρχείοΝέων