Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Η Περιφέρεια έχει υποχρέωση να στηρίξει τον ΟΑΣΘ

«Η Περιφέρεια έχει υποχρέωση να βρίσκεται σε συνέργεια με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης καθώς εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες βασίζουν στον ΟΑΣΘ τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Τα προβλήματα στην χρηματοδότηση που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός, απειλούν την εύρυθμη λειτουργία του . Στηρίζουμε τους εργαζομένους, οι οποίοι όλο αυτό το διάστημα δουλεύουν χωρίς να πληρώνονται, για να εξυπηρετήσουν τους πολίτες» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μάρκος Μπόλαρης κατά την διάρκεια της επίσκεψη του το πρωί, στα γραφεία και το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ. 

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω», συναντήθηκε με εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων, από τους οποίους ενημερώθηκε για τις παροχές του Οργανισμού προς το επιβατικό κοινό, αλλά και για τα μεγάλα προβλήματα στην ροή χρηματοδότησης του ΟΑΣΘ.

Ο κ. Μπόλαρης υπογράμμισε πως ο ΟΑΣΘ είναι ένας οργανισμός με 5.500 εργαζόμενους και μετόχους ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει υποδειγματικά. Η περιφέρεια έχει υποχρέωση να στηρίξει τον ΟΑΣΘ στην αντιμετώπιση των προβλημάτων χρηματοδότησης.

«Στηρίζοντας τον ΟΑΣΘ, στηρίζουμε και το δικαίωμα των πολιτών στην απρόσκοπτη μετακίνηση με τα δημόσια μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η διοίκηση της Περιφέρειας έχει υποχρέωση να συνεργάζεται με τον Οργανισμό τόσο στην βελτίωση των υπηρεσιών προς τον πολίτη, όσο και στην αντιμετώπιση των προβλημάτων».

ΑρχείοΝέων