Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Previous Next

Η προσφορά και το έργο της Μητρόπολης Νεαπόλεως, είναι βέλτιστο υπόδειγμα κοινωνικής παρέμβασης

Με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα , συναντήθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης .

Ο κ. Βαρνάβας, έδωσε στον κ. Μπόλαρη, τις ευχές του για καλή επιτυχία και αντοχή στον αγώνα, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ενημέρωσε τον επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω», για την έργο σίτισης των αδύναμων οικονομικά συμπολιτών μας, που χειμάζονται από την κρίση.

Ο κ. Μπόλαρης τόνισε πως το κοινωνικό έργο που προσφέρει η Μητρόπολη Νεαπόλεως, είναι τεράστιο. « Ο κ.Βαρνάβας είναι ο ιεράρχης που επαναλαμβάνει το θαύμα του πολλαπλασιασμού των 5 άρτων, καθώς επιμελείται καθημερινά την παράθεση 6.500 μερίδων φαγητού σε συμπολίτες μας, το οποίο προετοιμάζουν 1000 εθελόντριες γυναίκες. Η προσφορά και το έργο της Μητρόπολης Νεαπόλεως, είναι βέλτιστο υπόδειγμα κοινωνικής παρέμβασης. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι, στη Δυτική Θεσσαλονίκη δεν υπήρξαν περιθώρια για θεατρικές διανομές από την Χρυσή Αυγή» είπε χαρακτηριστικά, ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

ΑρχείοΝέων