Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Η πρότασή μας και η προσπάθειά μας δεν είναι εφήμερα, ούτε συγκυριακά. Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε…

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

«Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα αναμετρηθούν την δεύτερη Κυριακή δύο συνδυασμοί προερχόμενοι από την ίδια παράταξη. Δύο συνδυασμοί που συναινούν στην πολιτική της ύφεσης, που διαλύουν την πραγματική οικονομία και απειλούν την κοινωνική συνοχή. Η εξέλιξη αυτή δεν είναι θετική, ούτε για τον θεσμό ούτε για την κοινωνία και τα μεγάλα της προβλήματα. Και δεν είναι θετική και όπου αλλού συμβεί. 

Προτείναμε την ευρύτερη δυνατή συμπαράταξη των δημοκρατικών, προοδευτικών δυνάμεων της πολιτικής ζωής και της κοινωνικής βάσης. Πλειοψήφησαν άλλες λογικές, επικράτησαν άλλες επιλογές.

Δώσαμε ως ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση, μια δύσκολη και δημοκρατική μάχη. Επιτύχαμε την συσπείρωση και την υποστήριξη του 10% των Μακεδόνων συμπολιτών μας. 
Το μήνυμά μας και η προσπάθεια μας δεν είναι εφήμερα, ούτε συγκυριακά. Δεν σταματάμε εδώ. Συνεχίζουμε..

Η πολιτική και το πρόγραμμά μας, έδιναν και δίνουν απαντήσεις για την παραγωγή, την ανάπτυξη, την απασχόληση, το κοινωνικό κράτος, την αποδοτική περιφέρεια.
Στόχευαν και στοχεύουν να συγκροτήσουν μια νέα πλειοψηφική συμμαχία αλλαγής και προόδου. 

Σε συνδυασμό με τις ευρύτερες εξελίξεις, η πρωτοβουλία μας έχει κοινωνική ρίζα, σχετίζεται με πραγματικές αναγκαιότητες και φιλοδοξεί να συμβάλει στην έξοδο από την κρίση, ν’ ανασυγκροτήσει τον δημοκρατικό χώρο και να συμμετάσχει ενεργά στην δημιουργία ενός νέου πλειοψηφικού συσχετισμού με αυτονομία και συνεργασίες προοδευτικής προοπτικής».

ΑρχείοΝέων