Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Κυβερνητικό έργο και οι προοπτικές για τη χώρα

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, στον Πολύγυρο, η ανοικτή εκδήλωση της Νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής με θέμα "Κυβερνητικό έργο και οι προοπτικές για τη χώρα" με καλεσμένους ομιλητές τον Μάρκο Μπόλαρη Aν. Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον Σωκράτη Φάμελλο, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Στο τέλος της εκδήλωσης έγιναν ερωτήσεις από τους πολίτες και αναπτύχθηκε πλούσιος και ζωηρός διάλογος.

Πριν την εκδήλωση ο Μ. Μπόλαρης συναντήθηκε με φορείς αγροτών και κτηνοτρόφων και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Μάρκος Μπόλαρης αφού έθεσε, κατ' αρχήν το γενικότερο γεωπολιτικό πλαίσιο της περιοχής μας και τη θέση της Ελλάδας μέσα σ' αυτό, με κυριότερη επίπτωση το προσφυγικό ζήτημα, χαρακτήρισε προκλητική τη σημερινή συγκυρία για τη χώρα μας.

Έθεσε προτεραιότητα στην ανάταξη της παραγωγικής βάσης με σκοπό ένα νέο παραγωγικό πρότυπο. Αυτό απαιτεί το συνταίριασμα των δυνάμεων της χώρας με τις δυνατότητες της χώρας πάνω σε στρατηγικό σχέδιο αγροτικής ανασυγκρότησης που αναδεικνύει την πιστοποιημένη ποιότητα της παραγωγής, την ενσωμάτωση της καινοτομίας και τις πολιτικές ανάδειξης της πιστοποιημένης ποιότητας. Σκοπός η αύξηση της προστιθέμενης αξίας των προϊόντων με εξωστρέφεια και αύξηση των εξαγωγών, ώστε να επιτυγχάνεται δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, επεσήμανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

ΑρχείοΝέων