Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Κυβερνητική φορολογική πρόταση

Φόροι στους πολλούς, χάρες στους λίγους!

Χωρίς αμφιβολία η φορολογική πολιτική είναι αυτή που αποτυπώνει ξεκάθαρα και χωρίς αμφισβητήσεις το πολιτικό ίχνος, την ταυτότητα και το ιδεολογικό πρόσημο της κυβέρνησης και των κομμάτων.
 

Η παρούσα Κυβέρνηση αρνείται να ελέγξει το αφορολόγητο χρήμα, που φυγαδεύτηκε από τους λίγους επώνυμους έχοντες, που αναφέρονται λεπτομερώς στις ποικιλώνυμες λίστες.

Γι’ αυτό επιχειρεί και πάλι να εισπράξει από τους μικρομεσαίους, από τους μη προνομιούχους, απ ́ αυτούς που έχει εξαντληθεί η φοροδοτική τους ικανότητα. Και τους απειλεί πλέον με πλειστηριασμούς. Και το επιχειρεί στο όνομα της σωτηρίας της πατρίδας!
Της πατρίδας που πρέπει να τη σώσουν πάλι μόνο οι πολλοί, οι μικρομεσαίοι! Κι όχι βέβαια οι ολίγοι, οι έχοντες! Θυμίζοντας τις εποχές που στο μέτωπο μάχονταν όλοι, τα παιδιά του λαού, εκτός από τους εκλεκτούς της ολιγαρχίας.

Η φορολογική πολιτική που ασκείται και τα νομοσχέδια που ετοιμάζονται δεν στοχεύουν απλά στην επιτυχία της δημοσιονομικής πολιτικής που μας επιβάλλεται! Αλλά στην επίτευξη των στόχων αυτών με τη σύνθλιψη της μικρομεσαίας τάξης της χώρας!

Δεν υπάρχει πλέον ουδεμία αμφιβολία για το ισχυρό ιδεολογικό πρόσημο της ασκούμενης πολιτικής: είναι η νεοσυντηρητική, ηθικίστικη δεξιά της κας Μέρκελ.

Οι μάσκες έχουν προ πολλού πέσει.

ΑρχείοΝέων