Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Μέτρα στήριξης των ανέργων πρώην συμβασιούχων εργαζομένων της ΕΒΖ Σερρών

Ο βουλευτής Σερρών κ. Μάρκος Μπόλαρης κατέθεσε αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Γ. Χαρδούβελη, Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ν. Δένδια, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Καρασμάνη και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ι. Βρούτση, για την παροχή μέτρων στήριξης στους άνεργους πρώην συμβασιούχους εργαζόμενους του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στις Σέρρες.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της αναφοράς :

ΑΝΑΦΟΡΑ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:
1. Οικονομικών κ. Γ. Χαρδούβελη
2. Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Ν. Δένδια
3. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γ. Καρασμάνη
4. Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ι. Βρούτση


ΘΕΜΑ: «Ζητούν μέτρα στήριξης οι άνεργοι πρώην συμβασιούχοι εργαζόμενοι του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στις Σέρρες»

Επισυνάπτεται:
Το από 04.09.2014 Αίτημα της συντονιστικής επιτροπής αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων του εργοστασίου της ΕΒΖ στις Σέρρες, για στήριξη των άνεργων πρώην συμβασιούχων εργαζομένων μέσω ένταξης σε ολοκληρωμένα προγράμματα στήριξης και απασχόλησης κατά της ανεργίας, χορήγησης ειδικότερου επιδόματος βοήθειας από τον ΟΑΕΔ, αναγνώρισης απαλλακτικών μέτρων (μη καταβολή ΕΝΦΙΑ και λοιπών χαρατσιών), ένταξης στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, ρύθμισης των δανείων και πρόβλεψης ειδικότερων μέτρων από τον αρμόδιο φορέα ασφάλισης.

Ο αναφέρων Βουλευτής


Μάρκος Μπόλαρης


Αίτημα της συντονιστικής επιτροπής αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων του εργοστασίου της ΕΒΖ 

ΑρχείοΝέων