Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Ο κ. Τζιτζικώστας απέδειξε πως δεν έχει σοβαρό πολιτικό σχέδιο για τον τουρισμό

Την απουσία στήριξης και παρεμβάσεων τόσο από πλευράς του δήμου, όσο και της περιφέρειας , κατήγγειλαν οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων δωματίων – Διαμερισμάτων, κατά την διάρκεια της συνάντησης τους με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Μάρκο Μπόλαρη, το πρωί της Κυριακής στην Ασπροβάλτα. Όπως τόνισαν, η τουριστική περίοδος έχει αρχίσει και τα ζητήματα να παραμένουν ανοιχτά.

«Η αδιαφορία και η έλλειψη πολιτικού σχεδιασμού από την διοίκηση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στα θέματα του τουρισμού, έχει αποτελέσματα που εκθέτουν τους επιχειρηματίες και αδικούν τον τόπο. Την ίδια ώρα ο περιφερειάρχης δηλώνει περήφανος για το φαιδρό «very Macedonia» που κατέθεσε για τον τουρισμό.» υπογράμμισε ο κ. Μάρκος Μπόλαρης, ενώ τόνισε πως χρειάζεται ένα σοβαρό πολιτικό σχέδιο για να στηριχθεί ο τομέας του τουρισμού και να λυθούν τα προβλήματα «τέτοιο σχέδιο όμως, η διοίκηση του κ. Τζιτζικώστα, απέδειξε πως δεν το διαθέτει » είπε χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» .

Ο κ. Μπόλαρης, συζήτησε για αρκετή ώρα με τους εκπρόσωπους της ομοσπονδίας, τα επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε αυτά που αφορούν την παραχώρηση – εκμίσθωση εκτάσεων στον αιγιαλό, για την πρόσβαση των τουριστών στην θάλασσα.

ΑρχείοΝέων