Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Previous Next

Ο Μ. Μπόλαρης στο σύλλογο καρκινοπαθών Μακεδονίας- Θράκης

«Υποκλινόμαστε στον εθελοντισμό, στην ανιδιοτελή προφορά, την αγάπη και φροντίδα για τον συνάνθρωπο. Η συγκλονιστική δράση του συλλόγου καρκινοπαθών Μακεδονίας- Θράκης, δίνει μαθήματα θάρρους αγάπης και αγωνιστικού πνεύματος. Ταυτόχρονα, αναδεικνύει το μέγεθος της δικής μας ευθύνης. Την ευθύνη της περιφέρειας να συμμετάσχει και να στηρίξει αυτό το έργο» τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης , κατά την διάρκεια της συνάντησης του με την πρόεδρο του συλλόγου κα Περσεφόνη Μήττα.

Ο κ. Μπόλαρης μαζί με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Παλιαδέλη και υποψήφιες περιφερειακές συμβούλους, επισκέφτηκαν τα γραφεία του συλλόγου και συζήτησαν με την πρόεδρο τις δράσεις αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη του συλλόγου. Στο τέλος της συζήτησης, η Περσεφόνη Μήττα απευθυνόμενη στον κ. Μπόλαρη, είπε πως « Είναι συγκινητικό το γεγονός ότι, θέλατε να ενημερωθείτε για το έργο μας. Είναι η πρώτη φορά που ένας πολιτικός πέρασε την πόρτα των γραφείων μας. Χαιρόμαστε που οΜάρκος Μπόλαρης ως υποψήφιος περιφερειάρχης , μας επισκέπτεται αναγνωρίζοντας το έργο μας».

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» ευχαρίστησε την πρόεδρο για την ενημέρωση και υπογράμμισε πως «Η Ελλάδα έχει ανθρώπους. Το αποδεικνύετε εσείς και μέλη σας, με τα 25 προγράμματα στήριξης, με την συνεχή σας παρουσία στα νοσοκομεία. Χωρίς κρατική χρηματοδότηση, ούτε συνδρομή από τα μέλη, καταφέρατε ακόμη και να δωρίζετε μηχανήματα, κινητοποιώντας την ανθρωπιά. Όλοι μας πρέπει να συμβάλουμε σ’ αυτήν την μεγάλη προσπάθεια».

ΑρχείοΝέων