Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Ο ΥΦΥΠΕΞ Μ. Μπόλαρης παρέστη στην τιμητική λειτουργία του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτόκλητου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα το Οικουμενικό Πατριαρχείο τίμησε τη μνήμη του ιδρυτού του, Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου. Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, παρέστη στη λειτουργία και δήλωσε κατά την έξοδό του: "Σήμερα είμαστε στην Κωνσταντινούπολη, στην θρονική εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην εορτή του Αγίου Ανδρέα. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Οικουμενικό Πατριάρχη και στην Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, να έχουν την δύναμη και την φώτιση του Θεού για να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του Οικουμενικού Θρόνου προς την ορθόδοξη εκκλησία στους ορθόδοξους πιστούς, στην οικουμένη και τον κόσμο".

Έγραψε επίσης στο Twitter : "Θεσμός με ιστορική διαχρονικά 17 αιώνων το Οικουμενικό Πατριαρχειο Κωνσταντινουπόλεως βιώνει συγχρόνως την δόξα του Πρωτόθρονου και την ταπείνωση της αιχμαλωσίας, κι εξακολουθεί να εκπέμπει από το Φανάρι στον σύγχρονο κόσμο το Φώς Αποστολικής διακονίας στην Οικουμενική Εκκλησία"

ΑρχείοΝέων