Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Previous Next

Στα εγκαίνια της 5ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ) στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Σταυρούπολης – από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Γιαννόπουλο

Στα εγκαίνια της 5ης Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟΜΥ), στο χώρο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Σταυρούπολης, παραβρέθηκε την Τρίτη 29/5 ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης. Τα εγκαίνια της μονάδας πραγματοποιήθηκαν από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Γιώργο Γιαννόπουλο, ο οποίος δήλωσε πως έχουν γίνει σημαντικά βήματα όσον αφορά τις μεταρρυθμίσεις στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αλλά μένουν ακόμη να γίνουν πολλά. Πρόσθεσε επίσης πως η λειτουργία των ΤΟΜΥ είναι ένα μεγάλο στοίχημα και το αν θα κερδηθεί εξαρτάται και από το ίδιο το προσωπικό.

Η 5η ΤΟΜΥ, που υπάγεται στην αρμοδιότητα της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), έχει ξεκινήσει ήδη τη λειτουργία της πριν από δύο μήνες -την τελευταία εβδομάδα σε πλήρη σύνθεση- ενώ σε αυτό το διάστημα έχουν εγγραφεί περίπου 300 πολίτες. Παρών στα εγκαίνια ήταν και ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ Γιώργος Κίρκος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμο Παύλου Μελά για τη στήριξή του, μια που είναι ο μόνος δήμος που έχει παραχωρήσει τέσσερις χώρους για τη λειτουργία ισάριθμων μονάδων, καθώς και ο δήμαρχος Παύλου Μελά Δημήτρης Δεμουρτζίδης. 

ΑρχείοΝέων