Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Στην επίσημη δεξίωση με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας παρευρέθη ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης

Η Πληρεξούσια Πρέσβης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στην Ελλάδα Emilia Kraleva παρέθεσε επίσημη δεξίωση με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στις 3 Μαρτίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου, το 2016, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι της ελληνικής Κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης Παναγιώτης Κουρουμπλή , του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Κατρούγκαλου, του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκου Μπόλαρη, του επικεφαλούς των κεντρικών γραφείων της εθνικής Άμυνας της Ελλάδας , Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, καθώς και Βουλευτές , συμπεριλαμβανομένης της ομάδας για τη φιλία με τη Βουλγαρία και τον ηγέτη του κόμματος Ένωση Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή για την ΕΕ, τον Διευθυντής της SEE, τον Διευθυντή του πρωτοκόλλου, από τον διευθυντή Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ και πολλούς άλλους ανώτερους διπλωμάτες.

Μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων ήταν επίσης οι πρεσβευτές των περισσότερων χωρών της ΕΕ, όλες οι γειτονικές χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθώς και της Αυστραλίας, τη Βραζιλίας, την Ιαπωνίας, του Κατάρ, του Λιβάνου, της Ιορδανίας , του Περού, της Χιλής, του Μεξικό, του Μαρόκο, της Ουκρανίας , της Ρωσίας, της Γερμανίας του Ηνωμένου Βασιλείου και άλλων.

Ακολούθησαν μια σειρά από κορυφαίους εκπροσώπους της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας με οικονομικά συμφέροντα στη Βουλγαρία, καθώς και εκπροσώπους των πολιτιστικών κύκλων και εκπροσώπους της βουλγαρικής κοινότητας και τους φίλους της Βουλγαρίας.

ΑρχείοΝέων