Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Previous Next

Συναντήσεις με προέδρους κοινωνικών εταίρων

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις με Προέδρους Κοινωνικών Εταίρων ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης είχε συνεργασίες με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας,  κ. Κώστα Μίχαλο και τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Τζανέτο Καραμίχα.

Ζητήματα που αφορούν τις συνέργειες του ΥΠΑΑΤ με τους Κοινωνικούς Εταίρους και προωθούν τα θέματα εκπροσώπησης του παραγωγικού κόσμου του πρωτογενή τομέα, την προοπτική των προγραμμάτων για νέες θέσεις εργασίας στον πρωτογενή τομέα, ζητήματα λειτουργίας των επιμελητηρίων στην περιφέρεια, ήταν τα μείζονα σημεία στα οποία εστιάστηκε η συζήτηση με τον πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε κ. Μίχαλο.

Η πρόκληση των εξαγωγών πιστοποιημένων ποιοτικών προϊόντων, η υπό διαμόρφωση νομοθετική πρόταση για τους συνεταιρισμούς, η μείωση του κόστους ενέργειας για τους παραγωγούς με τη χρήση φωτοβολταϊκών για τις ανάγκες των μονάδων τους, προτάσεις της ΠΑΣΕΓΕΣ για τα φορολογικά στον πρωτογενή τομέα ήταν τα θέματα που επικράτησαν στη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Καραμίχα.

ΑρχείοΝέων