Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Συνάντηση Αραβο - Ελληνικού Επιμελητήριου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάρκο Μπόλαρη

Συνάντηση συνεργασίας είχε ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης, με τον Αντιπρόεδρο του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου, κ. Magdi El Halawani, και το Γενικό Γραμματέα, κ. Rashad Mabger. Αντικείμενο της συνεργασίας ήταν ο συντονισμός προωθητικών ενεργειών για τα ελληνικά αγροτοδιατροφικά προϊόντα στον αραβικό κόσμο και ιδιαίτερα η νέα σχετική πρωτοβουλία του Άραβο-Ελληνικού Επιμελητήριου.

Το Προεδρείο του Επιμελητήριου ενημέρωσε τον Αναπληρωτή Υπουργό ότι ανέλαβε την πρωτοβουλία οργάνωσης επιχειρηματικών συναντήσεων για συνεργασία μεταφοράς τεχνογνωσίας από τις ελληνικές επιχειρήσεις σε αντίστοιχες των αραβικών κρατών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για τις επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού κλάδου και των τροφίμων ώστε να οδηγήσει στην υλοποίηση σχετικών έργων.

Με αυτή τη δράση ενισχύεται περαιτέρω η άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί και δημιουργούνται νέες προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των Αραβικών και Ελληνικών επιχειρήσεων.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις έχουν κληθεί να συμπληρώσουν φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

ΑρχείοΝέων