Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Συνάντηση Μάρκου Μπόλαρη με τον ευρωβουλευτή Γεώργιο Χατζημαρκάκη

Συνάντηση με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή και Πρόεδρο των Ελλήνων Ευρωπαίων Πολιτών κ. Γεώργιο Χατζημαρκάκη, είχε το βράδυ της Τετάρτης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας κ. Μάρκος Μπόλαρης.

Ο κ. Χατζημαρκάκης επισκέφθηκε τα γραφεία της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης "συμμετέχω", για να ευχηθεί στον κ. Μπόλαρη, καλή επιτυχία στην μάχη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο κ. Μπόλαρης αφού ανταπέδωσε τις ευχές , συζήτησε με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή , θέματα που αφορούν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην Κεντρική Μακεδονία, αλλά και ζητήματα που είχε θέσει ο κ. Χατζημαρκάκης στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως η ανάκληση της υποψηφιότητας των Σκοπίων για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την οποία είχε ζητήσει ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, από τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς. 

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην απόφαση της Τουρκικής κυβέρνησης να μετατρέψει τον ιστορικό Ναό της Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα σε τζαμί . Απόφαση η οποία καταδικάστηκε από το Ευρωκοινοβούλιο, μετά από την τροπολογία που κατέθεσε ο ευρωβουλευτής, σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη Ευρωπαίων πολιτών το ΠΑΣΠΕ, την ΠΟΠΣ, την ΟΣΠΑ, στο πλαίσιο της έκθεσης προόδου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Τουρκία. 

ΑρχείοΝέων