Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Previous Next

Συνάντηση με το Προεδρείο του Συλλόγου Αυγοπαραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μεγάρων είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης

Τα θέματα που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας ήταν αφ΄ενός νομοτεχνικής φύσεως εστιασμένα στην λειτουργία των πτηνοτροφείων για τις ωοτόκες όρνιθες και αφ΄ετέρου αφορούσαν τον αθέμιτο ανταγωνισμό και την εξαπάτηση του καταναλωτικού κοινού από την πώληση, ιδιαίτερα στις λαϊκές αγορές, αυγών προερχόμενων από εισαγωγές.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκος Μπόλαρης επισκέφτηκε τα πτηνοτροφεία των ωοτόκων ορνίθων στα Μέγαρα για επιτόπια διαπίστωση των προβλημάτων και ζήτησε την συνεργασία του Συλλόγου των πτηνοτρόφων με την αρμόδια Διεύθυνση του ΥΠΑΑΤ για επίλυση. Για την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού και την εξαπάτηση του καταναλωτικού κοινού μέσω των «ελληνοποιήσεων» το ΥΠΑΑΤ έχει την πρωτοβουλία των συνεργειών με συναρμόδια Υπουργεία και Υπηρεσίες ώστε να υπάρχει συντονισμός ελέγχων, τόσο στις παραγωγικές μονάδες, όσο και στη μεταφορά – εμπορία. 

ΑρχείοΝέων