Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Συνάντηση Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, με τον Πρόεδρο της Κοινότητας των Μουσουλμάνων Ahmadi στην Ελλάδα

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Μάρκος Μπόλαρης δέχθηκε, σήμερα, τον Πρόεδρο της Κοινότητας των Αhmadi Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, ιμάμη κ. Atta-Ul Naseer.

O τελευταίος παρουσίασε τον κ. Υφυπουργό τη δράση της Κοινότητας των Αhmadi Μουσουλμάνων, η οποία πιστεύει στην ειρηνική συνύπαρξη των ανθρώπων και λαών, προωθεί την πίστη της για μουσουλμάνους που προασπίζονται την ειρήνη και την νομιμοφροσύνη στην Ελλάδα και σε κάθε χώρα που διαβιούν. Η κοινότητα Ahmadijia πιστεύει και προωθεί το σύνθημα “Muslims for Peace” καθώς και την πρόσκληση “Muslims for loyalty”. Γι αυτό κι ετοιμάζει την πραγματοποίηση κατάλληλης, ενημερωτικού χαρακτήρα, εκστρατείας, με αποδέκτες τόσο την ελληνική κοινή γνώμη, όσο και τους μουσουλμανικού θρησκεύματος μετανάστες. Ο κ. Υφυπουργός χαιρέτησε τις προσπάθειες του Ιμάμη κ. Naseer και της Κοινότητας Ahmadijia και τον διαβεβαίωσε για κάθε δυνατή συνδρομή, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για την ευόδωσή τους.

Εν συνεχεία ο κ. Naseer ενημέρωσε τον κ. Υφυπουργό για τις διακρίσεις και τις διώξεις που υφίστανται οι Ahmadi σε ορισμένες μουσουλμανικές χώρες και του επέδωσε έκδοση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών όπου περιγράφονται οι σε βάρος της Κοινότητάς τους διώξεις. Ο ιμάμης προσκάλεσε τον ΥΦΥΠΕΞ να συναντήσει τον εδρεύοντα στο Λονδίνο επικεφαλής της παγκόσμιας κοινότητας των Ahmadi, Χαλίφη κ. Hazrat Mirza Masroor Ahmad, επ΄ευκαρία της προγραμματισμένης επίσκεψής του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΑρχείοΝέων