Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Previous Next

Σύσκεψη Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μάρκου Μπόλαρη με βουλευτές και υπηρεσιακούς παράγοντες της Καστοριάς για το Φράγμα Νεστορίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΑΑΤ στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Μάρκου Μπόλαρη με την συμμετοχή των βουλευτών Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου και Μαρία Αντωνίου, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κ. Σωτήριου Αδαμόπουλου, του Γενικού Διευθυντή Βιώσιμης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΥΠΑΑΤ, κ. Κωνσταντίνου Αγγελάκη, του Διευθυντή Τεχνικών μελετών, κατασκευών και τοπογραφικής του ΥΠΑΑΤ, κ. Χρήστου Βρετόπουλο και του εκπροσώπου της κατασκευάστριας εταιρείας.

Το αντικείμενο της σύσκεψης αφορούσε την ολοκλήρωση της κατασκευής του μεγαλύτερου αναπτυξιακού έργου στο Νομό Καστοριάς, του Φράγματος του Νεστορίου, χωρητικότητας 15 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων νερού, από το οποίο πρόκειται να αρδεύσει 70.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης στο Νομό. Εξετάστηκε, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης η υπέρβαση των προβλημάτων για την ολοκλήρωση του έργου, μέσα στα πλαίσια της επόμενης προγραμματικής περιόδου, το οποίο έχει υλοποιηθεί κατά 20% και η επίλυση εκκρεμοτήτων που αφορούν μελέτες του αρδευτικού.

ΑρχείοΝέων