Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Tην Κυριακή θα φυσήξει Βαρδάρης... ξαστερώνουμε

ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ 

Οι εκλογές την Κυριακή και στις 25 Μαΐου αφορούν τη ζωή μας. Αφορούν την περιφέρεια, αφορούν τα παιδιά μας. Αφορούν τις πολιτικές περιφερειακής ανάπτυξης και τις περιφερειακές πολιτικές κοινωνικής συνοχής.

Ζητώ από τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας την έγκριση τους με την ψήφο τους γιατί γνωρίζουν πως παρεμβαίνω σε αυτές τις εκλογές όχι προσωπικά, αλλά με συλλογικότητα.

Τους ζητώ να με εμπιστευτούν γιατί με γνωρίζουν και ξέρουν ότι μπορώ να τους κοιτώ στα μάτια. 

Απευθύνομαι στην μεγάλη πλειοψηφία των δημοκρατικών πολιτών, οι οποίοι σηκώνουν το βάρος της κρίσης και έχουν αισθανθεί την κατάρρευση του βιοτικού τους επιπέδου. Βιώνουν την απαξίωση των πρώην μεγάλων κομμάτων της κεντροδεξιάς, του κέντρου και της κεντροαριστεράς.

Θέλω να ξέρουν ότι με την ψήφο τους στην ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση «συμμετέχω», θα δώσουν θετική διέξοδο στην δίκαιη οργή που έχουν, την αγανάκτηση και τα αδιέξοδα. Να μην πάνε σε ψήφο τυφλής αντίδρασης, αλλά σε ψήφο θετικής ενέργειας. 

Εμπιστεύομαι τους συμπολίτες μου, γιατί γνωρίζω την σοβαρότητα τους, γνωρίζω την αγάπη τους για τον τόπο και είμαι βέβαιος ότι θα έχω την δική τους επιδοκιμασία για να αλλάξουμε τα πράγματα στην περιφέρεια.

Για να διώξουμε την καταχνιά από την περιφέρεια. Για να δώσουμε νόημα στο θεσμό. Να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες τις Ελλαδικές και τις Ευρωπαϊκές.

Η Θεσσαλονίκη είναι πρωτεύουσα ευρωπαϊκής περιφέρειας, δεν είναι επαρχεία της Αθήνας. Μπορούμε να δουλέψουμε μαζί, για ν’ αποκτήσουμε όσα μας στέρησαν.

Είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή θα φυσήξει Βαρδάρης ..ξαστερώνουμε.

ΑρχείοΝέων