Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

«Δεν Επιτρέπεται να υπάρξει χαλαρότητα και αποχή στις Βουλευτικές Εκλογές» τόνισε Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Μ. Μπόλαρης

Να μην υπάρξει χαλαρότητα, να μην υπάρξει καμία αποχή στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές ζήτησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «το σοκ της προηγούμενης Κυριακής θα λειτουργήσει συσπειρωτικά για αποφασιστική απάντηση και νίκη». 


«Οι δημοκρατικοί πολίτες βρισκόμαστε μπροστά σε μια περίοδο ιδιαίτερης ευθύνης. Η ευθύνη μας έχει να κάνει με το γεγονός ότι μπροστά μας δεν πρέπει να αντιμετωπίσουμε ξανά με χαλαρότητα τις εκλογικές διαδικασίες (…) Δεύτερον και σε συνέχεια με το πρώτο, δεν πρέπει να υπάρξει καμία απολύτως αποχή. Η εντύπωση ότι το αποτέλεσμα είναι συντριπτικό σε βάρος της δημοκρατικής παράταξης, της προοδευτικής παράταξης, είναι εσφαλμένη» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών, στο περιθώριο διεθνούς επιστημονικού συνεδρίου στο ΑΠΘ.
«Το 9%-9,5% έχει διαμορφωθεί επειδή υπήρξε αποχή των πολιτών, οι οποίοι με χαλαρότητα αντιμετώπισαν όλη τη διαδικασία. Ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες, στις ηλικίες 25-45 ετών, εκεί υπάρχει αποχή, τόνισε ο κ. Μπόλαρης. «Αυτή η αποχή στις βουλευτικές εκλογές δεν επιτρέπεται να υπάρξει. Πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες, γιατί είναι ευθύνη των πολιτών, των δημοκρατικών πολιτών, είναι ευθύνη απέναντι στον εαυτό μας, στα παιδιά μας, στην πατρίδα μας και στην παράταξή μας» υπογράμμισε. 
«Αυτή η συμμετοχή, αυτή η έγνοια, αυτή η συσπείρωση πρέπει να είναι η απάντηση σε αυτούς, οι οποίοι ενώ έχουν την ευθύνη για την καταστροφική οκταετία της κρίσης, της λιτότητας, των θυσιών εμφανίζονται ως «εξαγνισμένες Παρθένες», διεκδικούντες την εντολή των πολιτών για να διακυβερνήσουν τη χώρα. Είμαι βέβαιος πως αυτό το σοκ της προηγούμενης Κυριακής θα λειτουργήσει συσπειρωτικά για αποφασιστική απάντηση και νίκη στις βουλευτικές εκλογές» επισήμανε ο υφυπουργός Εξωτερικών. 
Κ.Γιαννίκη

ΑρχείοΝέων