Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος δεν εκφράζεται από τις κομματικές προτάσεις, όπως διατυπώνονται σήμερα

Ευθύνη μας ο στιβαρός πολιτικός λόγος για να εκφραστεί η προσδοκία της δημοκρατικής παράταξης

Συνέντευξή Μάρκου Μπόλαρη στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM με το δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο

Την αναντιστοιχία μεταξύ των κομματικών σχηματισμών όπως λειτουργούν σήμερα και της προσδοκίας των πολιτών που αγωνιούν για το μέλον του τόπου, εκφράζει σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM με το δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο, ο ανεξάρτητος βουλευτής Σερρών Μάρκος Μπόλαρης. Τεκμηριώνοντας τη θέση του με αναφορά στια δημοσκοπικά ευρήματα, όπου τα ποσοστά των πολιτών που δηλώνουν τη δυσαρέσκειά τους και την αναποφασιστικότητά τους υπερβαίνουν τη δύναμη των κομμάτων που προηγούνται, ο κ. Μάρκος Μπόλαρης επισημαίνει ότι η κοινωνία στην πλειοψηφία της εκφράζει τη δυσφορία της απέναντι στις σχηματισμένες κομματικές εκφράσεις.

Απαντώντας σε φήμες που εμφανίζουν τον Σερραίο βουλευτή να προσχωρεί σε νέο κομματικό σχηματισμό, ο κ. Μπόλαρης απάντησε ότι αισθάνεται αρκετά ασφαλής που παραμένει στον πολιτικό χώρο που βρίσκεται, ενώ επισήμανε ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σήμερα συμπορεύεται με τη Νέα Δημοκρατία. Την ίδια στιγμή παρατήρησε πως οι πολίτες της καινοτομίας και της προόδου επιθυμούν μια άλλη πολιτική που δυστυχώς δεν εκφράζεται σήμερα από το σχηματοποιημένο κομματικό σύστημα. Γι αυτό, πρότεινε ο κ. Μπόλαρης, απαιτείται μια ευρύτερη πολιτική συνένωση που θα δώσει έκφραση στις προσδοκίες των πολιτών του δημοκρατικού χώρου.

Απέρριψε κατηγορηματικά τη θεωρία των δυο άκρων ως ανιστόρητη, τονίζοντας πως είναι απολίτικη, προκλητική και πως αδικεί την πολιτική ανάλυση. Χρειάζεται επομένως, κατέληξε ο κ. Μπόλαρης ένας στιβαρός πολιτικός λόγος, που σε σκηνικό κατάρρευσης του διοικητικού και αναπτυξιακού προτύπου της χώρας θα επεξεργασθεί μια μακρόπνοη πολιτική πρόταση εξόδου από την κρίση.

 

ΑρχείοΝέων