Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Μ. ΜΠΟΛΑΡΗΣ Επαναφέρει το θέμα της Χρυσής Αυγής

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και ειδικότερα οι χειρισμοί και οι δηλώσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα περί Χρυσής Αυγής και ΠΑΣΟΚ αναμένεται να κυριαρχήσουν στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιπολίτευση σκοπεύει να επαναφέρει το αίτημά της περί συζήτησης για το θέμα της Χρυσής Αυγής, το οποίο είχε τεθεί και προ μηνός περίπου, αλλά η διοίκηση το είχε μεταθέσει τότε για το προσεχές μέλλον.

Η αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι μετά τα τελευταία γεγονότα το αίτημα καθίσταται πλέον επιτακτικό και θα ζητήσει από τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου να συζητηθεί προ ημερήσιας διάταξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία σκοπεύει να αποδεχθεί αυτή τη φορά το αίτημα και να γίνει η συζήτηση. Η πλευρά Τζιτζικώστα αναμένεται να τηρήσει χαμηλούς τόνους και εμφανίζεται έτοιμη να γυρίσει σελίδα μετά το «ατύχημα» του εορταστικού τριημέρου.

Η μείζων αντιπολίτευση πρόκειται να καθορίσει τη στάση της σε συνεδρίαση, η οποία θα διεξαχθεί πριν από αυτήν του περιφερειακού συμβουλίου. Μιλώντας στη «Θ», ο επικεφαλής Μάρκος Μπόλαρης τόνισε ότι «οι χειρισμοί και οι δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα δεν είναι τυχαίοι. Χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο, για να παίξει το παιχνίδι της κυβέρνησης. Στο Μέγαρο Μαξίμου το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα προσεταιριστούν τα αποφάγια της Χρυσής Αυγής. Και την πρώτη ενέργεια του κ. Τζιτζικώστα και τη δεύτερη του την υπαγόρευσαν κεντρικά».

ΑρχείοΝέων