Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Μπόλαρης στο ΘΕΜΑ 104,6: Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε στο 36% γιατί ο κόσμος που ήταν με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ψήφισε Τσίπρα

«Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας», είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών

«Ο κόσμος που ήταν 3η Σεπτέμβρη και με τον Ανδρέα Παπανδρέου ψήφισε τον Τσίπρα. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η τεράστια πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ κατέληξε στον Τσίπρα» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης.

Έτσι πήγε στο 36% ο ΣΥΡΙΖΑ του 3-5%, πρόσθεσε ο κ. Μπόλαρης υποστηρίζοντας ότι το θέμα της αριστεράς, της κεντροαριστεράς, του αντιδεξιού μετώπου ο κόσμος το έλυσε το 2015 με τις εκλογές.

Παράλληλα υποστήριξε ότι «το κρίσιμο και αυτο που έδειξε η κυβέρνηση τα τρία προηγούμενα χρόνια έδειξε σοβαρότητα και υπευθυνότητα».

«Είναι σαφές ότι η έξοδος από τα Μνημόνια δεν σημαίνει έξοδος από την κρίση» σημείωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών υπογραμμίζοντας ότι «δεν μας επιτρέπει κανένα εφησυχασμό για παράδειγμα η πτώση της ανεργίας κάτω από το 20%».

Τόνισε, τέλος, ότι «η κυβέρνηση πρέπει να λειτουργεί όπως ένας καλός νοικοκύρης. Μπορούμε να κάνουμε όσες κινήσεις μας επιτρέπει η οικονομική κατάσταση και οι οικονομικές δυνατότητες. Με σεβασμό χωρίς να διακινδυνεύει τίποτα από ό,τι κατακτήθηκε».

ΑρχείοΝέων