Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Ο Μ. Μπόλαρης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη: "Δεν θα στηρίξω την κυβέρνηση"

...δήλωσε στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη" ο ανεξάρτητος βουλευτής Μάρκος Μπόλαρης

Εξηγώντας αυτή του την επιλογή είπε πως θεωρεί ότι το πρόγραμμα που εκτελείται είναι αδιέξοδο και βαθαίνει την κρίση. Διαλύει τη βάση της ελληνικής οικονομίας, αυξάνει την ανεργία και δημιουργεί κοινωνικό πρόβλημα. 

Η κυβερνητική κρίση, υπογράμμισε, δεν δημιουργήθηκε από την ΕΡΤ. Προκλήθηκε λόγω της των αστοχιών. Αστοχίες στους δημοσιονομικούς στόχους, στα έσοδα, στις ιδιωτικοποιήσεις και στα ασφαλιστικά ταμεία. 

Ο κ. Σαμαράς κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενος πως έχει εναλλακτική πολιτική και θα φέρει ανάπτυξη. Στη συνέχεια εφάρμοσε τα ακριβώς αντίθετα. Αυτή η πολιτική που εφαρμόζεται δεν πάει, υπογράμμισε.

Για τον Ε. Βενιζέλο, είπε πως διολίσθησε προς τα δεξιά και το αποτέλεσμα αυτής της επιλογής καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις. 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του εν όψει και του συνεδρίου, σημειώνοντας πως "είμαστε σε μία εποχή συνεργασιών". 

Αν στον τόπο μας δεν σηκώσουμε να μανίκια για να παραχθεί από εμάς τους Έλληνες χρήμα, αν δεν προσφέρουμε υπηρεσίες, δεν μπορούμε να ελπίζουμε πως με δανεικά και ιδιωτικοποιήσεις θα βγούμε από την κρίση, υπογράμμισε.

ΑρχείοΝέων