Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Παρεμβάσεις

Γραφείο Τύπου Μάρκου Μπόλαρη:

Για το σημερινό πρωτοσέλιδό της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που υιοθετεί το δόγμα : «Όταν η αλήθεια δεν μας συμφέρει… τόσο το χειρότερο για την αλήθεια».

Ακολουθεί το Tweet του Μάρκου Μπόλαρη:

 

Άλλο η παράταξη κι άλλο το κόμμα !

Η προοδευτική, δημοκρατική, αντιδεξιά παράταξη

είναι σύνολο πολιτών,

είναι λαός.

Τα κόμματα διεκδικούν την εντολή

αυτών των πολιτών.

Την δικαιούνται αυτοί που

εισηγούνται & παλεύουν

Δημοκρατικές

Προοδευτικές

Κοινωνικές Αντιδεξιές πολιτικές

Δήλωση ΥΦΥΠΕΞ Μάρκου Μπόλαρη:

"Είναι σαφές ότι πολλοί, λόγω πολιτικών ελλειμμάτων, κομματικών αδιεξόδων και προσωπικής αγωνίας, επέλεξαν λογικές και πρακτικές εμφυλιοπολεμικού κλίματος κι υποθάλπουν πράξεις ποινικής απαξίας κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως η υποκίνηση κι ο συντονισμός αποστολής εκατοντάδων απειλητικών μηνυμάτων σε βάρος της ζωής μας, και το χειρότερο, σε βάρος της ζωής των παιδιών και των οικογενειών μας.

Όπως και η ανάρτηση αφισών, με φωτογραφίες βουλευτών, για την στοχοποίησή μας προκειμένου να εκβιάσουν, ώστε να μην ασκηθούν οι κοινοβουλευτικές μας υποχρεώσεις κατά ελεύθερη βούληση και δημοκρατικά.

ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ στην ανομία και τις κακουργηματικές δράσεις υπάρχει η θεσμική ευθύνη της Δικαιοσύνης. Αυτεπαγγέλτως.

ΑΠΕΝΤΑΝΤΙ στις απειλές, τις στοχοποιήσεις και τους εκβιασμούς που ακυρώνουν το Δημοκρατικό Πολίτευμα υπάρχει η θεσμική ευθύνη πολιτικών αρχηγών, βουλευτών, κομμάτων, για απερίφραστη καταδίκη των αθλιοτήτων σε βάρος της Δημοκρατίας.

Η σιωπή λογίζεται ως συνενοχή."

Previous Next

Ο ΥΦΥΠΕΞ Μάρκος Μπόλαρης παρέστη στα εγκαίνια του Σταθμού Συντριβανίου του Μετρό Θεσσαλονίκης όπου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε οτι «το έργο είναι στο 95% ολοκληρωμένο, σε ό,τι αφορά την κατασκευή των 13 πρώτων σταθμών και αυτό που λείπει είναι δύο πράγματα: οι συρμοί και ο ιδιοκτήτης του έργου, δηλαδή οι πολίτες της Θεσσαλονίκης που δικαιούνται μετά από τόσα χρόνια αναμονής να έχουν τη δυνατότητα μιας σύγχρονης υποδομής που θα αλλάξει την ποιότητα της ζωής τους και την καθημερινότητα τους».

Επίσημο δείπνο παρέθεσε η Ιερά Μητρόπολη Κισσάμου και Σελίνου προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης.

Previous Next

Σήμερα ανακυρήχθηκε επίσημα ο Καλλικράτης Σφακίων ως μαρτυρικό χωριό, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης.

 
Previous Next

Σήμερα ο Υφυπουργός Εξωτερικών Μάρκος Μπόλαρης παρέστη στην εκδήλωση «Η απελευθέρωση του Αγίου Όρους και οι ρωσικές διεκδικήσεις την περίοδο 1912-1913» που συνδιοργάνωσαν οι Ιερές Μονές Μεγίστης Λαύρας, Ιβήρων και Εσφιγμένου Αγίου Όρους παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

 

ΑρχείοΝέων