Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Previous Next

Κοινή Έκδοση Γραμματοσήμων Ισραήλ – Ελλάδας για τα 25 χρόνια πλήρων διμερών διπλωματικών σχέσεων

Η Πρεσβεία του Ισραήλ και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ΕΛΤΑ, παρουσίασαν στις 8 Μαρτίου 2016 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής την Κοινή Έκδοση Γραμματοσήμων Ισραήλ – Ελλάδας για τα 25 Χρόνια πλήρων Διπλωματικών Σχέσεων Ελλάδας-Ισραήλ.

Τα γραμματόσημα έχουν ως θέμα τα λιμάνια της Χάιφας και της Θεσσαλονίκης που συνδέονται με κοινή ιστορία. Σχολιάζοντας την έκδοση των γραμματοσήμων, η Πρέσβυς του Ισραήλ, στην Ελλάδα, κ. Ιρίτ Μπέν Άμπα δήλωσε ότι «Σήμερα, το Ισραήλ και η Ελλάδα έχουν θερμές σχέσεις που βασίζονται στη φιλία και τα κοινά στρατηγικά συμφέροντα. Η πολυδιάστατη συνεργασία σε όλους τους τομείς στην κοινή μας περιοχή, αντικατοπτρίζει την ιστορική και πολιτισμική μας εγγύτητα και τις κοινές δημοκρατικές αξίες μας. Εύχομαι στις χώρες και τους λαούς μας πολλά ακόμα χρόνια φιλικών σχέσεων».

Χαιρετισμούς απηύθυναν η κ. Ιρίτ Μπεν-Άμπα, Πρέσβυς του Ισραήλ και ο κ. Κωστής Μελαχροινός, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΤΑ ενώ τη συλλογή παρουσίασε ο κ. Μωυσής Κωνσταντίνης, Σύμβουλος Φιλοτελισμού ΕΛΤΑ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,κ. Μάρκος Μπόλαρης.

 

ΑρχείοΝέων