Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Μπόλαρης: Η Μελίνα είχε δίκιο, αλλά εμείς δεν είμαστε σε αυτό το mood [Real FM]

Ο Μάρκος Μπόλαρης μίλησε σήμερα στον Real FM και στους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Ο κόσμος σήμερα ο οποίος είχε μια προσδοκία που ήταν εύλογη και δίκαιη και δεν την είδε να υλοποιείται έχει μία επιφύλαξη την οποία εξέφρασε στις Ευρωεκλογές, όχι με την ψήφο του αλλά με την αποχή του. Τους καλούμε να επιστρέψουν παρά την αμφιβολία και παρά την επιφύλαξη. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον Αλέξη Τσίπρα, για την Κυβέρνηση είναι κακό οτι απείχαν, ταυτόχρονα όμως δεν επέλεξαν Νέα Δημορατία, ΚΙΝΑΛ, Ένωση Κεντρώων η Ποτάμι. Στείλαν ένα ηχηρό μήνυμα, οτι εμείς σας ψηφίσαμε, τώρα απέχουμε, φάτε μία κίτρινη κάρτα για να δούμε ποια είναι η στάση σας στις εκλογές και να δούμε αν μας πείσετε να επιστρέψουμε.Ο Πρωθυπουργός, από έναν λόγο που έκανε απολογισμό της δουλειάς της Κυβέρνησης στο 2015-2019 πρόσθεσε αυτό που έλειψε και είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο προγραμματικός λόγος που δείχνει τη στρατηγική για το αύριο και λέει: τι θέλει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης για την Ελλάδα, για τη χώρα του, για το λαό του για το αύριο.

Και αυτό αποτυπώθηκε στην εξαγγελία του προγράμματος στο Μέγαρο Μουσικής, με συγκεκριμένα στοιχεία, τεκμηριωμένα, τα οποία είναι ευθύνη μας σήμερα, και δική μου, να τα περάσουμε στον κόσμο για να καταλάβει ότι έχουμε μία πορεία προς τα εμπρός, με στρατηγικό σχεδιασμό και σε ρεαλιστική βάση.

Στις 7 του Ιούλη, παρά το οτι είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού θα έχουμε πολύ μεγαλύτερη σημετοχή, και το μήνυμα που στέλνουμε είναι σηκωθείτε από τον καναπέ, ελάτε να ψηφίσετε για μια δημοκρατική, δημιουργική, προοδευτική χώρα, σε μια κατεύθυνση δίκαιης ανάπτυξης. Το βλέπω στον κόσμο αυτό το μήνυμα, και σας μιλάω από την καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Η δεξαμενή για αυτές τις εκλογές, με δεδομένο οτι κάποια κόμματα κατέρευσαν, έχει δεξαμενή τεράστια που μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών και να γυρίσει στην δημοκρατική, δημιουργική και προοδευτική κατεύθυνση."

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

 

ΑρχείοΝέων