Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Τα νέα του Μάρκου Μπόλαρη

Όλα τα Νέα

Ο Μάρκος Μπόλαρης γεννήθηκε στα Σέρρας το 1958. Είναι δικηγόρος, με σπουδές στη Νομική του ΑΠΘ, και μεταπτυχιακά στη Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Roosevelt , του Σικάγο. Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Τζαμπαζίδου και έχουν έξι παιδιά. Μιλάει αγγλικά.

Για την προκλητικότητα της Τουρκίας, το διακύβευμα των εθνικών εκλογών και την προοδευτική συμμαχία μιλά στη «ΜτΚ» ο υφυπουργός Εξωτερικών, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τον «ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία» στην Α’ Θεσσαλονίκης

Κατόπιν πρωτοβουλίας της ελληνικής κυβέρνησης και του αρμοδίου για θέματα Περιβαλλοντικής Διπλωματίας, Υφυπουργού Εξωτερικών, Μάρκου Μπόλαρη, θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 21 και την Παρασκευή, 22 Ιουνίου στο Ζάππειο, Διεθνής Διάσκεψη για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στην παγκόσμια πολιτιστική κληρονομία, με τίτλο : «Impacts of Climate Change on Cultural Heritage: Facing the Challenge».

«Η Κεντρική Αγορά Θεσσαλονίκης αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για την ανάπτυξη της οικονομίας της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας. Η λειτουργία της συμβάλει στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας στον τομέα των τροφίμων, στο τομέα της πρωτογενούς παραγωγής» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης κ. Μάρκος Μπόλαρης, στην συνάντηση που είχε με τα μέλη της διοίκησης της Κ.Α.Θ. Α.Ε.

«Η ανοδική πορεία της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης αποτυπώνει τις δυνατότητες, την δυναμική και τις προοπτικές της οικονομίας της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας και της χώρας συνολικά. Οι συνέργειες της κυβέρνησης και των φορέων της πόλης με την διοίκηση της ΔΕΘ είναι ο καθοριστικός παράγοντας της επιτυχημένης πορείας της» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκος Μπόλαρης κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΘ.

Ο Μάρκος Μπόλαρης μίλησε σήμερα στον Real FM και στους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Ο κόσμος σήμερα ο οποίος είχε μια προσδοκία που ήταν εύλογη και δίκαιη και δεν την είδε να υλοποιείται έχει μία επιφύλαξη την οποία εξέφρασε στις Ευρωεκλογές, όχι με την ψήφο του αλλά με την αποχή του. Τους καλούμε να επιστρέψουν παρά την αμφιβολία και παρά την επιφύλαξη. Για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον Αλέξη Τσίπρα, για την Κυβέρνηση είναι κακό οτι απείχαν, ταυτόχρονα όμως δεν επέλεξαν Νέα Δημορατία, ΚΙΝΑΛ, Ένωση Κεντρώων η Ποτάμι. Στείλαν ένα ηχηρό μήνυμα, οτι εμείς σας ψηφίσαμε, τώρα απέχουμε, φάτε μία κίτρινη κάρτα για να δούμε ποια είναι η στάση σας στις εκλογές και να δούμε αν μας πείσετε να επιστρέψουμε.Ο Πρωθυπουργός, από έναν λόγο που έκανε απολογισμό της δουλειάς της Κυβέρνησης στο 2015-2019 πρόσθεσε αυτό που έλειψε και είναι πάρα πολύ σημαντικό. Ο προγραμματικός λόγος που δείχνει τη στρατηγική για το αύριο και λέει: τι θέλει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης για την Ελλάδα, για τη χώρα του, για το λαό του για το αύριο.

Και αυτό αποτυπώθηκε στην εξαγγελία του προγράμματος στο Μέγαρο Μουσικής, με συγκεκριμένα στοιχεία, τεκμηριωμένα, τα οποία είναι ευθύνη μας σήμερα, και δική μου, να τα περάσουμε στον κόσμο για να καταλάβει ότι έχουμε μία πορεία προς τα εμπρός, με στρατηγικό σχεδιασμό και σε ρεαλιστική βάση.

Στις 7 του Ιούλη, παρά το οτι είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού θα έχουμε πολύ μεγαλύτερη σημετοχή, και το μήνυμα που στέλνουμε είναι σηκωθείτε από τον καναπέ, ελάτε να ψηφίσετε για μια δημοκρατική, δημιουργική, προοδευτική χώρα, σε μια κατεύθυνση δίκαιης ανάπτυξης. Το βλέπω στον κόσμο αυτό το μήνυμα, και σας μιλάω από την καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Η δεξαμενή για αυτές τις εκλογές, με δεδομένο οτι κάποια κόμματα κατέρευσαν, έχει δεξαμενή τεράστια που μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών και να γυρίσει στην δημοκρατική, δημιουργική και προοδευτική κατεύθυνση."

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

 

«Το λιμάνι Θεσσαλονίκης είναι ο μοχλός ανάπτυξης όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρης της Μακεδονίας κι ως τέτοιος πρέπει να αξιοποιείται ώστε η Θεσσαλονίκη να 'ναι και να αναδεικνύεται καθημερινά ως το κρίσιμο σημείο αναφοράς ενός δικτύου εμπορίου, μεταφορών, συγκοινωνιών, logistics κι εξωστρέφειας στη Νότιοανατολική Ευρώπη, στη Μεσόγειο, στον κόσμο» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης Μάρκος Μπόλαρης κατά την διάρκεια της συνάντησης του με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της  Ο.Λ.Θ. Α.Ε Σωτήριο  Θεοφάνη.

Τα ονομαστήρια του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου εορτάστηκαν σήμερα στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι. Στον Πατριαρχεικό Ναό τελέστηκε Θεία Λειτουργία.

ΑρχείοΝέων